Antena 3 CNN Coronavirus Un tânăr și-a pierdut mama, tatăl și fratele din cauza COVID-19, la doar câteva zile distanță. "A fost un coșmar"

Un tânăr și-a pierdut mama, tatăl și fratele din cauza COVID-19, la doar câteva zile distanță. "A fost un coșmar"

Un tânăr din Texas, oraș din SUA grav afectat de pandemia de coronavirus, și-a pierdut mama, tatăl și fratele din cauza infecției cu COVID-19. În doar 11 zile, băiatul a rămas fără familie.

Un tânăr și-a pierdut mama, tatăl și fratele din cauza COVID-19, la doar câteva zile distanță. "A fost un coșmar"
Sursa foto: pixabay
de Claudia Simion    |    15 Iul 2020   •   23:45

Alfonso Morales Rodriguez a povestit cum a încercat mai bine de trei săptămâni să-i transfere pe cei din familia sa la spitale mai mare din Houston pentru a putea beneficia de terapia cu plasmă convalescentă. Toate încercările lui de a-și ajuta familia au fost în zadar. ”În 11 zile, mi-am pierdut mama, tatăl și fratele”, a dezvăluit el.

Ultima dată și-a văzut părinții pe 23 mai. Apoi, după doar două zile, a aflat că tatăl lui a ajuns în spital și a fost testat pozitiv pentru coronavirus. La scurt timp au ajuns la spital și mama și fratele lui. Din nefericire, niciunul nu a reușit să reziste în lupta cu virusul ucigaș.

”Sunt obosit să fac aranjamente funerare. A fost devastator pentru mine și familia mea. Niciunul dintre noi nu a putut crede ce se întâmplă. E ca și cum am fi fost într-un coșmar”, a povestit, Alfonso Morales Rodriguez pentru Business Insider.

Alfonso a mărturisit că și sora lui, Irene Soliz, a fost infectată cu coronavirus, fiind singura care a supraviețuit. Ea a fost ”singură în spital, fără nimeni care să o consoleze” în momentul în care a aflat că părinții și fratele ei au murit.

Cazuri de coronavirus în lume

Până în acest moment, la nivel mondial au fost înregistrate 13.405.694 de cazuri de coronavirus. Dintre acestea, 580.552 sunt decese și 7.451.312 sunt cazuri vindecate.

SUA este cea mai afectată de pe glob de criza de coronavirus, atât în ceea ce privește cazurile pozitive, cât și decesele. Acolo au fost raportate 3.465.031 de cazuri, dintre care 136.940 sunt decese, iar 1.049.098 sunt vindecări.

 

×
Subiecte în articol: Texas SUA coronavirus
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close