Antena 3 CNN Coronavirus Speranțe pentru un tratament anti-COVID. Dr. Herman Berkovits: 'S-au realizat anticorpii. Vom avea acest vaccin'

Speranțe pentru un tratament anti-COVID. Dr. Herman Berkovits: 'S-au realizat anticorpii. Vom avea acest vaccin'

Herman Berkovits, medicul personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu, a declarat luni seară, la Antena 3, că Israel ar putea avea vaccinul pentru COVID-19 până în iarnă.

Speranțe pentru un tratament anti-COVID. Dr. Herman Berkovits: 'S-au realizat anticorpii. Vom avea acest vaccin'
Sursa foto: Antena 3
de S.T.    |    06 Apr 2020   •   22:03

„În toată lumea se lucrează pentru producerea vaccinului. Sunt foarte multe instituții în lume și în România care lucrează pentru realizarea vaccinului. Este foarte complicat de realizat acest vaccin”, a spus Herman Berkovits la „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”.

Potrivit medicului, cercetătorii de la Institutul de Cercetare biologică din Israel au dat o veste extraordinară.

„Au reușit să realizeze producerea de anticorpi la virus din probe de sânge care au fost luate de la bolnavii care s-au vindecat. Deci s-au realizat anticorpii.

Anticorpii nu înseamnă vaccinul dar cu anticorpi putem trata cazurile mai grave. Cercetătorii sunt foarte bucuroși. Ei cred că scurtează drumul pentru apariția vaccinului”, a spus Berkovits.

Herman Berkovits: „Vom avea un vaccin”

„Nu știu cine va fi primul...dacă este acest institut de cercetare sau un alt institut. Trebuie să fim optimiști și să știm că vom avea acest vaccin.

Sper până la iarnă să-l avem”, a adăugat el.

Herman Berkovits: Trebuie să fim optimiști. Vom avea acest vaccin pentru coronavirus

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close