Antena 3 CNN Coronavirus Vești nesperat de bune pentru angajații firmei din Craiova, de la care a închiriat maşina italianul cu coronavirus

Vești nesperat de bune pentru angajații firmei din Craiova, de la care a închiriat maşina italianul cu coronavirus

Angajații firmei din Craiova de la care a închiriat maşina italianul de 71 de ani, diagnosticat cu coronavirus, nu au fost infectați cu noul virus.

Vești nesperat de bune pentru angajații firmei din Craiova, de la care a închiriat maşina italianul cu coronavirus
Sursa foto: Antena 3
29 Feb 2020   •   12:22

În cazul lor, rezultatele analizelor medicale efectuate la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș sunt negative pentru coronavirus, au anunţat, sâmbătă, reprezentanții Prefecturii Dolj.

Angajaţii firmei din Craiova de la care a închiriat maşina italianul bolnav de coronavirus, aflați în carantină într-un spaţiu special, nu sunt infectați cu noul coronavirus. De asemenea, medicul din Rimini aflat la Craiova, care a avut contacte cu italianul bolnav, nu a fost diagnosticat cu COVID-19, au informat autorităţile.

"Din probele transmise către Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”au fost finalizate șase teste: două persoane din Sadova, cei doi angajați ai firmei de închirieri, medicul din Rimini și încă un contact bărbat. Toate cele șase teste efectuate au rezultate negative. Așadar, la data și ora prezentului comunicat nu s-a înregistrat nicio îmbolnăvire cu virsul COVID-19 în județul Dolj", se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Prefecturii Dolj.

În prezent, 20 de persoane sunt în carantină, în județul Dolj.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close