KFC şi Pizza Hut fac angajări în 2016

10 Mar 2016   •   11:46
KFC şi Pizza Hut fac angajări în 2016

Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut, prezente in 23 de orase din Romania, angajeaza peste 450 de persoane pentru unitatile care se vor deschide pe parcursul anului 2016, potrivit Wall-Street.ro.

La KFC, cei interesati de un loc de munca in cadrul companiei pot opta fie pentru un post de casier, fie pentru un job in bucataria restaurantelor, in timp ce La Pizza Hut, locurile de munca pentru care candidatii isi pot depune CV-uri sunt cele de ospatar, casier sau bucatar.

Intre avantaje pe care angajatorii spun ca le ofera personalului se numara program de lucru flexibil si traininguri specializate. Noii angajati au acces atat la instruire practica in restaurant, realizata de experti, cat si la training-uri online, sub forma de cursuri si teste.

„Stim ca este greu pentru tinerii fara experienta sa isi gaseasca un loc de munca. De aceea, noi le oferim sansa de a lucra pentru un brand international alaturi de care au posibilitatea sa-si dezvolte o cariera. Angajatii KFC si Pizza Hut beneficiaza de training-uri dedicate si au sansa de a avansa rapid in cariera, intr-o echipa tanara, energica, pozitiva si ambitioasa. De asemenea, incepand cu luna februarie, am crescut salariile angajatilor cu o medie de 20% la nivel de restaurant”, a declarat Mark Hilton, franchise business consultant KFC si Pizza Hut Romania.

Parteneri
x close