Antena 3 CNN Economic Auto Accident spectaculos pe E574. O maşină a luat foc, după ce a intrat într-un camion

Accident spectaculos pe E574. O maşină a luat foc, după ce a intrat într-un camion

Accident spectaculos pe E574. O maşină a luat foc, după ce a intrat într-un camion
Sursa foto: Foto: Gabi Ghelbere
16 Iun 2011   •   14:52

Doi tineri au scăpat cu viaţă după ce maşina lor a ars în întregime în urma unui accident ce e a avut loc pe drumul E574, între Oneşti şi Târgu Secuiesc. Conform utilizatorului Antena3.ro Gabi Ghelbere, accidentul a avut loc la 40 de kilometri de Oneşti, iar tinerii au fost scoşi din maşina Volkswagen Golf3 cu câteva minute înainte ca aceasta să ia foc.

"Cei doi tineri au încercat să evite o dubiţă care venea dinspre Târgu Secuiesc şi care a tăiat o curbă, iar maşina lor a acroşat un cap de podeţ şi a fost aruncată pe sensul invers într-un camion de 20 tone care n-a putut să evite impactul", a povestit Gabi Ghelbere, care a menţionat că "şoferul dubiţei şi-a continuat drumul spre Oneşti fără să oprească".



Conform martorului Antena3.ro, tinerii au fost scoşi din maşina contorsionată cu câteva minute înainte ca aceasta să ia foc. "Maşina a ars în întregime. După aproximativ 20 minute au venit un echipaj Smurd din Oneşti, care l-a preluat pe tânărul în stare de şoc, şi o maşină a Ambulanţei care a preluat-o pe tânăra aleasă cu răni superficiale la gât şi cap", scrie el.

"După 35 minute a venit un echipaj de pompieri care a stins focul, în timp ce după mai bine de o oră a venit şi echipajul poliţiei", mai spune utilizatorul Antena3.ro.

Circulaţia în zonă a fost întreruptă timp de două ore.


×
Subiecte în articol: accident rutier Onesti
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close