Antena 3 CNN Economic Auto Bentley Continental Supersports, "cea mai rapidă decapotabilă cu patru locuri"

Bentley Continental Supersports, "cea mai rapidă decapotabilă cu patru locuri"

Bentley a prezentat informaţii despre cel mai nou vehicul al său, Continental Supersports Convertible. Maşina foloseşte un motor W12 twin-turbo de 621CP / 463 kW, care o propulsează la 100 de kilometri la oră în 3,9 secunde, viteza maximă fiind de 325 km/h.

Bentley Continental Supersports, "cea mai rapidă decapotabilă cu patru locuri"
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Feb 2010   •   19:02

Acesta este cel mai rapid Bentley construit de companie, care susţine că este ?cea mai rapidă decapotabilă cu patru locuri din lume?, relatează www.worldcarfans.com.

Maşina este capabilă să ruleze atât cu benzină cât şi cu bio-combustibili, întreaga gamă Continental utilizând tehnologia FlexFuel.

Frânele sunt din carbon şi ceramică, cântărind mai puţin faţă de precedentele componente. Decapotabila are jante de aluminiu de 20 de inch, cu zece spiţe, şi cauciucuri Pirelli Ultra High Performance. Printre celelate componente se numără suspensiile rigide, tracţiunea integrală cu un raport de putere de 40/60, în favoarea roţilor din spate, pentru a reduce efectul de subvirare. Interiorul maşinii este confortabil, finisat cu satin şi carbon, piele şi Alcantara.

×
Subiecte în articol: Bentley
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close