Antena 3 CNN Economic Auto Bucureşti. Doi copii şi mama lor au fost răniţi de o maşină în timp ce se aflau pe trotuar (VIDEO)

Bucureşti. Doi copii şi mama lor au fost răniţi de o maşină în timp ce se aflau pe trotuar (VIDEO)

Bucureşti. Doi copii şi mama lor au fost răniţi de o maşină în timp ce se aflau pe trotuar (VIDEO)
19 Mar 2010   •   20:26

Doi copii şi mama lor au ajuns la spital, după ce au fost loviţi de o maşină în Bucureşti. Erau pe trotuar, când două autoturisme s-au ciocnit la câţiva metri de ei, pe Bulevardul Ştefan cel Mare. O tânără de 28 de ani a rămas blocată între fiarele maşinii timp de 20 de minute.

? Autotursimul Opel a venit pe Ştefan cel Mare şi a încercat să efectueze viraj stânga, deşi are interzis?, a declarat agentul Marin Cristian.

De pe contrasens maşina a fost lovită în plin de un alt autoturism. A fost proiectată pe trotuar, unde se afla o mama cu un copil de mână şi cu un bebeluş în cărucior. Apoi s-a oprit într-un chişc de flori. Toti trei au ajuns la sspital. ?Am văzut maşina zburând prin aer câţiva metri, după care s-a oprit în florărie şi copacul de vis a vis?, a declarat un martor.

Chiar dacă nu băuse la volan, poliţiştii spun că şoferul maşinii care a lovit autoturismul ce întorcea pe bulevard, avea permisul de conducere reţinut. În plus, este suspectat că ar fi condus şi cu viteză destul de mare.



Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier Stefan cel Mare
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close