Coincidenţă sau un piroman? Al patrulea bolid, făcut scrum în numai câteva zile, la Botoşani

de Antena3.ro    |    13 Mai 2012   •   20:40
Coincidenţă sau un piroman? Al patrulea bolid, făcut scrum în numai câteva zile, la Botoşani Foto: Intact Images

Coincidenţă sau plan diabolic. Un al patrulea bolid de lux incendiat în doar câteva zile i-a dus cu gândul pe poliţiştii din Botoşani că au de-a face un un piroman. O maşină de 10.000 de euro s-a făcut scrum noaptea trecută în acelaşi cartier şi la aceeaşi oră, ca în urmă cu trei zile când alte două autoturisme au fost incediate. Anchetatorii încearcă acum să afle dacă au de-a face cu acelaşi incendiator.

Scenariul este parcă tras la indigo. La ora 3 dimineaţa, un telefon la 112 anunţa că într-un cartier din Botoşani o maşină arde ca o torţă. Acelaşi cartier în care, acum trei zile, la aceeaşi oră fatidică, proprietarul a trei maşini de lux îşi vedea averea cum se face scrum.

Pompierii n-au mai putut salva maşina, dar au intervenit pentru ca flăcările să nu se extindă şi la alte garaje. A încercat să-şi acopere urmele prin foc, însă nu a reuşit.

Deşi coincidenţa este mult prea mare, iar  modul de operare este aproape identic, poliţiştii spun că până acum nu au găsit elemente comune.

Totuşi, ancheta va stabili dacă oamenii legii au de-a face, într-adevăr cu un piroman, sau cele două incendii au fost doar o coincidenţă.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close