Antena 3 CNN Economic Auto DN1, blocat. Circulaţia între Comarnic şi Sinaia, îngreunată, din cauza numărului mare de turişti

DN1, blocat. Circulaţia între Comarnic şi Sinaia, îngreunată, din cauza numărului mare de turişti

DN1, blocat. Circulaţia între Comarnic şi Sinaia, îngreunată, din cauza numărului mare de turişti
02 Ian 2009   •   12:52

Circulaţia rutieră pe DN1, pe tronsonul cuprins între localităţile Comarnic şi Sinaia, pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Braşov, este blocată din cauza numărului mare de turişti cdare se îndreaptă spre Valea Prahovei.
Potrivit lui Paul Ilieru, de la centrul Infotrafic, traficul rutier se desfşoară fluent pe sensul de mers Bucureşti - Braşov până în localitatea Comarnic la kilometrul 94 al DN. Acolo, drumul se aglomerează din cauză că se trece de la două benzi de circulaţie pe fiecare sens de mers la o singură bandă pe fiecare sens de mers.
Pe tronsonul de drum cuprins între Comarnic şi Sinaia se circulă în coloană, cu viteză maximă de 30 - 40 de kilometri/oră.
Traficul rutier pe DN1 dinspre Brasov către Predeal a fost restricţionat şi deviat, vineri, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti.
La Predeal, dar şi în alte staţiuni de pe Valea Prahovei, accesul autovehiculelor pe drumurile către pârtii s-a blocat, fapt ce a afectat şi circulaţia de pe DN1.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Circulatie blocata
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close