Antena 3 CNN Economic Auto Doi tineri au murit, după ce maşina de lux în care se aflau a izbit alte două autoturisme (VIDEO)

Doi tineri au murit, după ce maşina de lux în care se aflau a izbit alte două autoturisme (VIDEO)

Doi tineri au murit, după ce maşina de lux în care se aflau a izbit alte două autoturisme (VIDEO)
Sursa foto: Bolid
21 Iul 2009   •   10:47

Doi tineri au murit în Ialomiţa, după ce autoturismul de lux în care se aflau a izbit cu putere alte două maşini. Într-una dintre acestea se aflau patru tineri care se îndreptau spre Grecia pentru concediu.

Accidentul a avut loc în apropiere de Slobozia. Şoferul unui autoturism de lux a pierdut controlul volanului şi a intrat în alte două maşini care veneau în coloană, pe contrasens.

În accident şi-au pierdut viaţa două persoane. Printre aceştia, şoferul bolidului, care conducea fără permis. Alţi patru tineri, între care o fată în stare foarte gravă, au ajuns la spital.

Localnicii spun că şoferul autoturismului care a provocat accidentul a mai fost văzut circulând cu viteză excesivă.

În judeţul Iaşi, alţi doi tineri au fost la un pas de moarte, după ce limuzina lor s-a înfipt cu 150 de kilometri la oră, într-un stâlp de la marginea drumului.

Tinerii au fost prinşi între fiare. Unul dintre ei a reuşit să iasă singur, iar pe celălalt l-au salvat trecătorii.

Şoferul a fost dus direct în sala de operaţie, iar pasagerul este rănit grav la cap. Medicii sunt încă rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.



Antena 3

×
Subiecte în articol: accident rutier Iași slobozia
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close