Antena 3 CNN Economic Auto Ford încearcă piaţa de lux din China cu noul său Lincoln MKZ

Ford încearcă piaţa de lux din China cu noul său Lincoln MKZ

Ford încearcă piaţa de lux din China cu noul său Lincoln MKZ
Sursa foto: Foto: lincoln.com
de N.B.    |    29 Aug 2012   •   14:59

Ford plănuieşte să vândă brand-ul său premium în China, considerând că Lincoln are şanse să aducă un profit important pe piaţa de lux în continuă expansiune din ţara asiatică, informează Associated Press.

Aceasta ar fi prima dată în istoria sa de aproape 100 de ani când maşinile mărcii Lincoln ar ajunge pe piaţa din China. Ford a anunţat introducerea a şapte noi modele în anii următori, iar reprezentanţii companiei sunt convinşi că tradiţia şi inovaţiile Lincoln vor fi foarte apreciate de publicul chinez.

Decizia de a trece oceanul este o surpriză pentru politica anunţată de Ford, care a anunţat în trecut că întenţionează să restabilească reputaţia mărcii în America de Nord, abia apoi urmând să se ocupe de dezvoltarea la nivel mondial.

Conform reprezentanţilor Ford, noul 2013 MKZ a fost creat luând în considerare gusturile publicului chinez, iar mutarea către Asia este luată în calcul de doi ani.

Lincoln a fost cea mai bine vândută marcă de maşini de lux în urmă cu două decenii, însă a decăzut gradual până pe ultima poziţie din cauza lipsei de investiţii în noi produse din partea Ford.

Maşinile Lincoln vândute în China vor fi fabricate în America de Nord, cel puţin în primă instanţă, mutarea fabricării în China va fi luată în considerare dacă volumul vânzărilor o va cere.



×
Subiecte în articol: Ford masini de lux vanzari
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close