Antena 3 CNN Economic Auto Iaşi. O femeie a murit, după ce a fost lovită de o ambulanţă pe trecerea de pietoni

Iaşi. O femeie a murit, după ce a fost lovită de o ambulanţă pe trecerea de pietoni

Iaşi. O femeie a murit, după ce a fost lovită de o ambulanţă pe trecerea de pietoni
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Aug 2010   •   15:46

O femeie din Iaşi a murit, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o ambulanţă SMURD aflată în misiune. Aceasta a decedat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, unde fusese adusă în comă, informează Mediafax.

"A intrat în stop cardio-respirator. S-a procedat la resuscitare, însă organismul pacientei nu a rezistat. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea", a declarat, marţi, medicul Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Tragedia s-a petrecut în localitatea vasluiană Vulpăşeni, comuna Băcani. Femeia de 31 de ani a fost lovită, luni după-amiază, pe o trecere de pietoni de o autospecială SMURD care se afla în misiune.

Potrivit primelor cercetări, victima vroia să traverseze DN 24 Vaslui - Iaşi, pe o trecere de pietoni semnalizată cu indicatoare şi cu marcaje. Se pare că femeia a fost târâtă de autosanitară aproximativ 50 de metri pe şosea.

Poliţiştii au precizat că şoferul de pe autospeciala Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui nu este vinovat de accidentarea gravă a femeii. Ambulanţa avea prioritate, întrucât era în misiune.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: SMURD Iași coma trecere de pietoni
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close