Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. 15 gospodării rămase fără curent şi două femei grav rănite, în urma unui accident în Zalău

Infotrafic. 15 gospodării rămase fără curent şi două femei grav rănite, în urma unui accident în Zalău

Infotrafic. 15 gospodării rămase fără curent şi două femei grav rănite, în urma unui accident în Zalău
Sursa foto: infotrafic
29 Ian 2010   •   10:02

O femeie grăbită a lăsat fără curent 15 gospodării din Zalău, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp electric pe care l-a rupt. Şoferiţa şi o altă femeie care se afla pe scaunul din dreapta au ajuns la spital în stare gravă.

Accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum. Maşina condusă de femeie a derapat şi a intrat într-un stâlp de iluminat public de pe partea dreaptă a sensului de mers. Impactul a fost devastator.

Cele două femei au ajuns în stare gravă la spital. Şoferiţa avea un traumatism la coloana vertebrală, traumatism toraco abdominal şi de bazin, iar pasagera din partea dreapta s-a lovit puternic la cap. În urma accidentului stâlpul a fost rupt şi 15 gospodării au rămas fără energie electrică.

Nici Capitala nu a fost ocolită de evenimente rutiere. În ultimele 24 de ore, s-au produs 8 accidente, în urma cărora 9 persoane au fost grav rănite.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Zalau Infotrafic curent
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close