Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Cinci morţi şi 11 răniţi, în urma accidentelor rutiere de marţi

Infotrafic. Cinci morţi şi 11 răniţi, în urma accidentelor rutiere de marţi

Infotrafic. Cinci morţi şi 11 răniţi, în urma accidentelor rutiere de marţi
Sursa foto: ambulanta
17 Feb 2010   •   08:24

Accidentele rutiere continuă să se ţină lanţ pe şoselele din România. Nu mai puţin de 16 de accidente grave soldate cu morţi şi răniţi au avut loc la data de 16 februarie, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Cinci oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 11 au ajuns în stare grave la spital, în urma accidentelor de marţi. Cele mai grave accidente, soldate cu morţi, au avut loc în judeţele Suceava, Argeş, Maramureş, Teleorman şi Vâlcea.

Zece dintre accidente au fost provocate de conducătorii auto. Pietonii sunt vinovaţi pentru producerea a şase accidente grave.

Principalele cauze care au stat la baza producerii accidentelor au fost viteza neadaptată, conducerea imprudentă şi traversarea neregulamentară.

Unul dintre cele mai grave accidente de marţi s-a petrecut în localitatea argeşeană Căteasca. Un bărbat şi-a dat ultima suflare pe şosea, iar acum poliţiştii se întreabă dacă omul a fost lovit de o maşină sau ... de mai multe. Şoferul care a anunţat accidentul le-a spus că bărbatul era întins pe şosea şi că a calcat cu autobuzul peste el pentru că nu l-a văzut.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close