Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Circulaţie îngreunată în judeţul Dolj, după ce un TIR s-a răsturnat din cauza poleiului (VIDEO)

Infotrafic. Circulaţie îngreunată în judeţul Dolj, după ce un TIR s-a răsturnat din cauza poleiului (VIDEO)

Infotrafic. Circulaţie îngreunată în judeţul Dolj, după ce un TIR s-a răsturnat din cauza poleiului (VIDEO)
Sursa foto: tir
06 Ian 2010   •   08:23

Iarna grea a dat peste cap traficul în judeţul Dolj, acolo unde un TIR încărcat cu 7 autoturisme a derapat şi s-a răsturnat din cauza poleiului. Probleme au fost şi pe drumul european 70, blocat timp de 3 ore, pentru ca un alt TIR implicat într-un accident să poată fi ridicat de pe carosabil.

Zăpada de pe carosabil i-a dat bătăi de cap unui şofer de TIR din Bulgaria ce transporta, pe platforma proprie, 7 autoturisme ce urmau să ajungă în Franţa. Bărbatul nu a mai putut controla volanul, a derapat şi s-a răsturnat.

În judeţul Gorj, codul galben de ploi şi ninsori care este în vigoare până la noapte nu pare să-i fi luat prin surpindere pe drumari, care au ieşit pe teren imediat ce s-au arătat primii fulgi de nea. Utilajele de deszăpezire au bătut arterele principale din oraş toată noaptea, pentru a face faţă stratului de omăt din ce în ce mai consistent depus de carosabil.

Marţi, meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, vânt şi polei în 14 judeţe din vestul şi sud-vestul ţării. Avertizarea este valabilă până joi.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Infotrafic accident rutier
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close