Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Două accidente pe calea ferată, soldate cu un mort şi doi răniţi (VIDEO)

Infotrafic. Două accidente pe calea ferată, soldate cu un mort şi doi răniţi (VIDEO)

Infotrafic. Două accidente pe calea ferată, soldate cu un mort şi doi răniţi (VIDEO)
10 Dec 2009   •   09:50

Doi bistriţeni au scăpat cu viaţă după ce maşina în care se aflau a fost târâtă 20 de metri de un tren. Motorul maşinii s-a defectat la o trecere peste calea ferată. Nu acelaşi noroc l-a avut un bărbat din Dâmboviţa care a murit miercuri seară după ce a fost lovit de un tren de persoane. El se întorcea de la serviciu şi a ignorat semnalele de avertizare de la calea ferată care anunţau apropierea trenului. Incidentul a fost observat de mecanicul locomotivei care a chemat imediat poliţia, însă şi-a continuat drumul.

Şoferul bistriţean a observat că se apropie trenul, dar a crezut că are timp să treacă. Maşina s-a oprit însă exact pe şine după ce motorul acesteia s-a defectat, iar şoferul nu a mai avut ce face. Martorii sunt surprinşi că cei doi au scăpat cu viaţă.


Maşina a fost târâtă 20 de metri şi aruncată într-un şanţ. Cei doi au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la spital. Trenul care i-a lovit şi-a reluat circulaţia după o jumătate de oră. Şoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală gravă şi distrugerea părţii din faţă a locomotivei.


Un alt accident feroviar, de data aceasta soldat cu o victimă, a avut loc în apropiere de oraşul Găeşti, din judeţul Dâmboviţa. Bărbatul se întorcea de la serviciu şi a traversat calea ferată cu bicicleta deşi sistemul de avertizare funcţiona.


Mecanicul trenului spune că l-a observat prea târziu pe bărbat şi nu a mai avut timp să frâneze. Anchetatorii au stabilit că bărbatul este singurul vinovat de producerea accidentului.





Antena 3


×
Subiecte în articol: Infotrafic tren
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close