Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Patru persoane au murit după ce şoferul unei maşini de teren a lovit frontal o Dacie

Infotrafic. Patru persoane au murit după ce şoferul unei maşini de teren a lovit frontal o Dacie

Infotrafic. Patru persoane au murit după ce şoferul unei maşini de teren a lovit frontal o Dacie
14 Dec 2009   •   08:41

Patru persoane au murit duminică seară într-un accident, în judeţul Timiş. Şoferul unei maşini de teren a intrat într-o depăşire fără să se asigure şi a lovit o altă maşină. Şoferul vinovat a murit şi el, câteva minute mai târiziu, în ambulanţă. Un alt bărbat care se afla în autoturismul de teren a ajuns în stare gravă la spital.

Accidentul s-a petrecut între localităţile Variaş şi Periam, din judeţul Timiş. Şoferul unei maşini de teren a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Impactul a fost foarte violent aşa că în momentul în care au ajuns echipajele de salvare la locul accidentului, trei persoane erau deja decedate. Nici şoferul vinovat nu a supravieţuit şi a murit la scurt timp după accident, în drum spre spital.

În maşina de teren se mai afla un pasager care a fost transportat la spital în stare foarte gravă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul.

Un alt accident, petrecut în judeţul Bihor, s-a soldat cu moartea unei femei de 32 de ani şi a fiicei acesteia în vârstă de 13 ani. În maşină se mai afla şi fiul femeii care a fost găsit de echipajele de urgenţă în stare foarte gravă, aruncat la câteva zeci de metri de maşină. Şi acesta a murit la scurt timp după producerea accidentului.

Singurul supravieţuitor al accidentului este şoferul maşinii care circula regulamentar. Acesta a suferit mai multe contuzii însă starea lui este stabilă.

Şi pe centura oraşului Câmpulung Muscel, o femeie in varsta de 51 de ani şi-a pierdut viaţa, iar fiul ei de 26 de ani a ajuns în stare gravă la spital. Tânărul care se afla la volan a pierdut controlul maşinii din cauza zăpezii şi a gheţii de pe şosea şi a lovit o altă maşină care venea din sens opus. Şoferul nevinovat a scăpat teafăr.

Antena 3

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close