Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Şase morţi şi 27 de răniţi grav, pe şoselele din România, într-o singură zi

Infotrafic. Şase morţi şi 27 de răniţi grav, pe şoselele din România, într-o singură zi

Infotrafic. Şase morţi şi 27 de răniţi grav, pe şoselele din România, într-o singură zi
Sursa foto: accident
28 Oct 2009   •   08:28

Accidentele par să nu se mai termine. Ne confruntăm cu morţi şi răniţi zilnic pe şoselele din România. În cursul zilei de marţi, au avut loc 29 de evenimente grave, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Şase oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 27 au ajuns în stare gravă la spital. Aceste tragedii s-au produs în judeţele Caraş-Severin, Constanţa, Satu-Mare, Suceava, Tulcea şi în Bucureşti.

Cele mai multe dintre aceste accidente, 20 la număr, au fost provocate de conducătorii auto. Pietonii au provocat şi ei 8 accidente grave, în timp ce patru dintre acestea s-au produs din cauza bicicliştilor.

Aşadar o clipă de neatenţie, conducerea imprudentă, neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers, dar şi viteza prea mare, fac posibile aceste drame de pe şosele.

Unul dintre accidente a fost provocat de un şofer de origine turcă. Acesta a cauzat un accident în lanţ în judeţul Sibiu, după ce s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi a acroşat o maşină de poliţie. Poliţiştii au fost implicaţi într-un accident şi în judeţul Gorj. Aflaţi în misiune, oamenii legii au lovit cu maşina un bărbat care traversa neregulamentar.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic accident rutier Sosea masina
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close