Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Trei oameni au murit, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren (VIDEO)

Infotrafic. Trei oameni au murit, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren (VIDEO)

Infotrafic. Trei oameni au murit, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren (VIDEO)
Sursa foto: accident
31 Aug 2009   •   08:18

Tragedie pe calea ferată, luni dimineaţă, în judeţul Timiş. Trei oameni au murit şi unul a fost grav rănit, după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un tren personal.

De vină este chiar şoferul autoturismului care nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată. În momentul în care s-a încercat repunerea în mişcare a garniturii, unul dintre vagoane a luat foc.

"Trei femei cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani au decedat după ce maşina în care se aflau nu a respectat semnalizarea din dreptul intersecţiei cu calea ferată, în zona localităţii Lovrin. Maşina a fost lovită de un tren, şoferul fiind transportat la spital în stare gravă. Trecerea era semnalizată corespunzător, însă nu era prevăzută cu barieră", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Sergiu Rus.

Vagonul de autotren a luat foc după ce sistemul hidraulic a fost afectat în accidentul cu maşina. 12 pompieri au intervenit să stingă incendiul. Cei patru oameni aflaţi în vagon au reuşit să se salveze la timp.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tren masina
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close