Infotrafic. Un bărbat a murit şi trei au fost răniţi după ce un autoturism a lovit un microbuz

17 Dec 2009   •   08:39
Infotrafic. Un bărbat a murit şi trei au fost răniţi după ce un autoturism a lovit un microbuz

Odată cu venirea ninsorilor s-au înmultit şi accidentele mortale. În Baia Mare, un bărbat a murit şi alţi trei au fost răniţi, după ce un autoturism a intrat într-un microbuz. Şi în Sibiu, pe DN1, un om şi-a pierdut viaţa tot într-un accident rutier. Iar la ieşirea din Arad, traficul a fost îngreunat, după ce şase maşini, au fost implicate într-un carambol.

La ieşirea din Baia Mare spre Satu Mare, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a intrat frontal într-un microbuz în care se aflau 7 oameni.

?La distanţă foarte mică, nici la doi metri când era de mine a depăşit ambele linii continue şi mi-a intrat brusc în faţă. N-am mai avut ce să fac?, spune şoferul microbuzului. În urma impactului puternic şoferul autoturismului a murit pe loc. Alte trei persoane au ajuns în spital.

Un alt accident a avut loc în apropiere de localitatea sibiană Aciliu. Din cauza vitezei şi a ninsorii, şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un camion care circula pe sensul opus. Pasagerul rănit a fost dus de urgenţă la spital.

Trafic perturbat şi în Arad, la ieşirea spre Nădlac. Din cauza poleiului, o maşină a intrat în derapaj şi alte cinci s-au izbit unele de altele. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar în zonă s-a circulat greoi pînă cînd masinile avariate au fost luate de pe mijlocul şoselei.

Antena 3

x close