Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un mort şi 16 răniţi grav, în urma accidentelor de joi (VIDEO)

Infotrafic. Un mort şi 16 răniţi grav, în urma accidentelor de joi (VIDEO)

Infotrafic. Un mort şi 16 răniţi grav, în urma accidentelor de joi (VIDEO)
Sursa foto: ambulanta
19 Mar 2010   •   08:22

Accidentele rutiere se ţin lanţ pe drumurile din România. Nu mai puţin de 13 accidente grave soldate cu morţi şi răniţi au avut loc la data de 18 martie, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alţi 16 au ajuns în stare gravă la spital, în urma accidentelor de joi. Nouă dintre accidente au fost provocate de conducătorii auto, iar alte patru, de pietoni. Principalele cauze care au stat la baza producerii accidentelor au fost conducerea imprudentă, traversarea neregulamentară şi neacordarea priorotăţii.

Un accident grav a avut loc joi seară în Capitală. O mama şi cei doi copii ai săi au fost loviţi de o maşinã pe trotuar, pe Şoseaua Ştefan cel Mare. Cei trei aşteptau la semafor să treacã strada. Douã maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele a fost aruncată pur şi simplu pe trotuar, cu roţile în sus. A cãzut peste femeie şi cel mai mic dintre copii - de doi ani, iar pe celălat - de şase - l-a lovit.

Victimele au fost duse de urgenţă la spital. Mama şi copiii sunt în afara pericolului, la fel şi şoferul imprudent. Pasagera lui din dreapta, însă, e în stare gravă, internată la reanimare. Medicii au stabilizat-o, dar nu se pronunţă deocamdată cu privire la evoluţia sănătăţii ei.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close