Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un mort şi un rănit, în urma a două accidente produse din cauza condiţiilor meteo (VIDEO)

Infotrafic. Un mort şi un rănit, în urma a două accidente produse din cauza condiţiilor meteo (VIDEO)

Infotrafic. Un mort şi un rănit, în urma a două accidente produse din cauza condiţiilor meteo (VIDEO)
Sursa foto: ceata
26 Noi 2009   •   08:26

Un accident deosebit de grav a avut loc, joi dimineaţă, pe DN1 în judeţul Braşov. Un bărbat a murit, după ce autoutilitara în care se afla a intrat în coliziune cu un camion.

Potrivit primelor informaţii, se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi chiar şoferul autoutilitarei. Acestea a depăşit fără să se asigure corespunzător, în condiţiile în care vizibilitatea era redusă din cauza condiţiilor meteorologice. În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră.

Un alt accident grav a avut loc drumul judeţean 208 D, în apropiere de Suceava. Un tir a intrat într-un copac de pe marginea drumului din sensul opus de mers. Echipajele de la descarcerare s-au chinuit aproape o jumătate de oră să îl scoată pe şofer dintre fiarele maşinii.

Impactul a fost extrem de violent, deşi camionul este limitat la 90 de kilometri la oră. Poliţiştii spun că accidentul s-a produs din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, însă nu exclud varianta ca şoferul să fi adormit la volan, deşi acesta plecase de puţin timp de acasă.

Şoferul este internat şi are ambele picioare fracturate, iar TIR-ul a fost distrus în proporţie de peste 90%.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close