Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un tânăr a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni de pe şoseaua Kiseleff din Capitală

Infotrafic. Un tânăr a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni de pe şoseaua Kiseleff din Capitală

Infotrafic. Un tânăr a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni de pe şoseaua Kiseleff din Capitală
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Oct 2010   •   09:31

Trecerile de pietoni, de pe şoseaua Kiseleff din Capitală, sunt în continuare un pericol, chiar şi după ce au fost instalate semafoare. Încă un om a murit marţi seară pe una dintre zebrele pe care în urmă cu doi ani, o studentă a fost ucisă de maşina condusă de o femeie de afaceri. De data aceasta, însă, victima trecea strada pe roşu, spun martorii.

Şoferul spune că mergea regulamentar, când, la semafor, deşi el avea verde, pietonul a sărit în faţa maşinii. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 25 de ani, potrivit legiştilor, a murit pe loc. Nu avea nici un act asupra lui. Şoferul a ajuns la spital pentru analize.

Pe aceeaşi trecere de pietoni, în urmă cu doi ani, pe 27 martie, o studentă din Republica Moldova a fost ucisă de Anamaria Ştraus, o femeie de afaceri din Capitală. Pe atunci, trecerile de pietoni nu erau semaforizate. Tatiana Duplei a murit la puţin timp după accident.

 

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close