Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un tânăr din Constanţa aflat sub influenţa alcoolului a accidentat patru maşini (VIDEO)

Infotrafic. Un tânăr din Constanţa aflat sub influenţa alcoolului a accidentat patru maşini (VIDEO)

Infotrafic. Un tânăr din Constanţa aflat sub influenţa alcoolului a accidentat patru maşini (VIDEO)
Sursa foto: accident
19 Feb 2010   •   09:11

A pierdut controlul volanului, a lovit o altă maşină, după care a mai şifonat încă trei parcate pe marginea drumului. Este isprava de joi noapte a unui tânăr din Constanţa. Se pare că la baza tuturor relelelor stă consumul de alcool. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, după accident, tânărul a făcut un scandal de pomină şi în faţa poliţiştilor.

Tânărul scandalagiu petrecuse până atunci într-un club, cu prietenii. I-a urcat apoi în maşină şi au plecat la plimbare prin oraş. Într-o intersecţie din Constanţa, nu a mai controlat volanul şi a lovit o maşină care venea din sens opus, apoi a ricoşat în alte trei autoturisme parcate la marginea drumului.

Din fericire nicio persoană nu a fost rănită grav. Tânărul şofer a rămas şi pieton şi s-a ales şi cu dosar penal pentru lovire, distrugere şi conducere sub influenţa alcoolului.

Joi dimineaţă, circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe majoritatea drumurilor din ţară din cauza ceţei. Poliţia Româna recomandă celor aflaţi la volan să ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum.
De asemenea, poliţiştii rutieri recomandă ca luminile de întâlnire ale autovehiculelor să fie aprinse ziua pe toate categoriile de drumuri, nu doar pe cele pe care există obligativitatea instituită prin lege.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close