Antena 3 CNN Economic Auto Mercedes E-Class Coupe, fotografii spion

Mercedes E-Class Coupe, fotografii spion

Mercedes E-Class Coupe, fotografii spion
25 Dec 2008   •   12:36

Mercedes E-Class Coupe, varianta 2010, a fost surprinsă în cele mai bune imagini spion de până acum, fiind prezentate de worldcarfans.com. Automobilul aproape ca nu are camuflaj, singurele acoperite fiind blocurile optice faţă şi spate, dar şi emblema maşinii.
Acest prototip ar putea fi varianta AMG a modelului E-Class Coupe, lucru sugerat chiar de sigla camuflată, de pe capota automoblului. Partea frontală este de dominată de grila sport cu două bare orizontale, un stil care diferenţiază această versiune de cea sedan E-Class.
Gama de motorizare va fi la fel cu cea a celorlalte modele din gama E-Class. Aici sunt incluse un V6 de 3.5 litri, un V8 de 5.4 litri şi un propulsor V8 AMG de 6.2 litri. Motoare diesel vor fi de asemenea disponibile şi pentru modelul cabriolet, având în vedere că acestea au devenit din ce în ce mai silenţioase. Printre acestea se numără variantele 200, 220, 250 şi 300 CDI, dar şi 350 BlueTec, vârful de gamă.
Coupe-ul E-Class va debuta la Salonul Auto de la Geneva din 2009, împreună cu modelul sedan, cel cabriolet, urmând ca versiunile AMG să apară mai târziu, la Frankfurt.
Fotografii: worldcarfans.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: fotografii spion
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close