Antena 3 CNN Economic Auto Mini a scăpat pe Internet fotografii cu noul Paceman Coupe

Mini a scăpat pe Internet fotografii cu noul Paceman Coupe

Mini a scăpat pe Internet fotografii cu noul Paceman Coupe
Sursa foto: Foto: motorauthority.com
de N.B.    |    12 Sep 2012   •   13:51

Mini a scăpat pe Internet o serie de fotografii cu cea mai nouă creație, Paceman Coupe, o mașină care urmează să fie prezentată în varianta de producție la Salonul Auto de la Paris.

Văzut până acum numai în fotografii spion, noul Mini Paceman Coupe a apărut pe site-ul Motoringlife, o pagină de Internet dedicată micuței mașini. Fotografiile neoficiale publicate de Motoringlife au apărut și pe MINI Space, în cadrul unui articol de pe site-ul oficial Mini.

Totul s-a întâmplat foarte rapid, astfel că atunci când reprezentanții companiei și-au dat seama că imaginile circulă liber pe Internet și au cerut scoaterea lor de pe cele două pagini, fotografiile noului Mini Paceman Coupe erau deja preluate de multe alte pagini de Internet.

Din fotografii se pot observa câteva similarități de design cu foarte popularul Evoque de la Range Rover, fiind ușor de înțeles influențele designerilor de la Mini. Plafonul puțin înclinat și linia de mijloc care se ridică, precum și vopsirea stâlpilor A, B și C (parbriz, portieră, lunetă) în negru dau o senzație de dinamicitate noii creații Mini.

Chiar dacă seamănă cu Evoque, noul Mini arată că are personalitatea proprie și, cel mai probabil, acest lucru se va simți la condus, detalii pe care fotografiile „scurse” pe Internet nu ni-l pot oferi.




×
Subiecte în articol: fotografii
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close