Antena 3 CNN Economic Auto Mort în misiune: Un poliţist a decedat şi altul a fost grav rănit, în timp ce urmăreau un contrabandist

Mort în misiune: Un poliţist a decedat şi altul a fost grav rănit, în timp ce urmăreau un contrabandist

Mort în misiune: Un poliţist a decedat şi altul a fost grav rănit, în timp ce urmăreau un contrabandist
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Sep 2011   •   16:37

Un poliţist a murit şi altul a fost grav rănit în urma unui accident petrecut în timpul unei misiuni. Cei doi oameni ai legii, aflaţi într-un autoturism al poliţiei, urmăreau un presupus contrabandist, informează Mediafax. Autoturismul urmărit de poliţişti este dat în atenţia poliţiştilor şi din judeţele limitrofe Sucevei.

Traficul pe DN 2 a fost oprit în urma accidentului, fiind reluat în urmă cu puţin timp. Potrivit inspectorului Bogdana Crăciun, din cadrul IPJ Suceava, circulaţia în zona localităţii Cumpărătura a fost reluată pe ambele sensuri.

Accidentul a avut loc pe DN2, în timp ce poliţiştii urmăreau, în trafic, un autoturism înmatriculat în Iaşi, despre care existau informaţii că ar transporta ţigări.

În zona Cumpărătura, maşina Poliţiei a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe marginea drumului, în încercarea de a evita un alt autoturism care a intrat brusc pe DN2 fără să acorde prioritate maşinii aflate în misiune.

Maşina Poliţiei avea pusă în funcţiune semnalizarea acustică şi luminoasă.

În urma accidentului, cei doi oameni ai legii au fost răniţi grav, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţistul de la Poliţia municipală Suceava a murit la spital. Maşina MAI a fost avariat în proporţie de 90 %.

"Autoturismul despre care există informaţii că transporta o cantitate de ţigări a fost dat în atenţia tuturor structurilor MAI pentru identificarea acestuia în trafic, acţiunea fiind coordonată de şeful IPJ Suceava şi de şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Suceava", a mai spus inspectorul Bogdana Crăciun, din cadrul IPJ Suceava.
 

×
Subiecte în articol: accident rutier politist DN2
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close