Antena 3 CNN Economic Auto Renault Megane CC, fotografiat la teste în mijlocul iernii

Renault Megane CC, fotografiat la teste în mijlocul iernii

Renault Megane CC, fotografiat la teste în mijlocul iernii
13 Dec 2009   •   10:41

Iarna este cel mai bun moment să testezi o maşină căreia ?îi place?, de fapt, anotimpul cald. Aşa s-au gândit inginerii de la Renault care au scos la plimbare viitorul Renault Megane CC. Iar fotografii spion nu au stat deoparte, au scos camerele şi au postat pe internet noi imagini cu decapotabila francezilor. Maşina este aşteptată să debuteze oficial în martie, la Geneva.

Printre detaliile care se disting de după camuflaj, se numără lămpile spate care, se presupune că ar urma să dispună de LED-uri. Camuflajul sărac în partea superioară deconspiră un nou amănunt - se poate observa ceea ce pare a fi un acoperiş din sticlă.

Vehiculul are aceleaşi trăsături ca şi fratele său, Megane Coupe, inclusiv partea frontală. Potrivit www.worldcarfans.com, acest lucru se poate observa din amplasarea şi integrarea farurilor de ceaţă şi a prizelor de aer. Aceeaşi gamă de motrizări este aşteptată şi la Megane CC, printre care se numără unele ce utilizează bio-combustibili, diesel, dar şi benzina.


În industria de profil, primăvara este cel mai bun moment pentru lansarea unei decapotabile, având în vedere că urmează sezonul cald la scurtă vreme. Mai multe amănunte despre Renault Megane CC vor apărea cu siguranţă pe măsură ce se apropie Salonul Auto de la Geneva.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: fotografii spion
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close