Antena 3 CNN Economic Auto Renault Sandero Stepway, imagini oficiale ale conceptului care va fi prezentat în Brazilia

Renault Sandero Stepway, imagini oficiale ale conceptului care va fi prezentat în Brazilia

Renault Sandero Stepway, imagini oficiale ale conceptului care va fi prezentat în Brazilia
Sursa foto: www.autoevolution.com
29 Oct 2010   •   17:12

Divizia braziliană a Renault a făcut publice imagini oficiale ale unui concept denumit Sandero Stepway. Modelul are, bineînţeles, la bază Dacia Stepway, şi este mai degrabă un exerciţiu de design decât un concept performant din punct de vedere tehnic. Renault Sandero Stepway Concept va fi prezentat la Salonul Auto Sao Paolo 2010.

Modelul are faruri şi proiectoare cu tentă albăstruie. Pe margine au fost aplicate mai multe stickere, care indică o mai mare varietate în privinţa personalizării, dacă maşina trece de la concept la producţia în serie, relatează www.autoevolution.com. Elementele grafice sunt aplicate în special pe body kit-ul creat de Renault pentru acest concept.

Body kit-ul include bare frontale şi posterioare modificate, praguri, o mască frontală diferită şi roţi din aliaj. În privinţa interiorului, deocamdată nu se cunosc prea multe amănunte, nu au fost făcute publice nici măcar fotografii ale acestuia. Potrivit Renault, modelul are sub capotă un propulsor Hi-Flex de 1.6l, 16v, care dezvoltă 112 cai putere. Motorul funcţionează şi cu etanol.



×
Subiecte în articol: Dacia Sandero concept
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close