Antena 3 CNN Economic Auto România, ţara maşinilor de lux. Vânzările au crescut ameţitor faţă de anul trecut

România, ţara maşinilor de lux. Vânzările au crescut ameţitor faţă de anul trecut

România, ţara maşinilor de lux. Vânzările au crescut ameţitor faţă de anul trecut
de S.T.    |    09 Apr 2016   •   19:02

Românii cumpără bolizi de sute de mii de euro pe bandă rulantă. Deşi drumurile din ţara noastră lasă mult de dorit, asta nu îi impiedică pe români să conducă maşini de lux.

Fie că vorbim despre Porsche, Maseratti sau Bentley, vânzările au crescut ameţitor faţă de anul trecut.

Anul acesta, de exemplu, doar în primele două luni au fost înmatriculate aproape 600 de autoturisme noi din categoria mărcilor scumpe.

Porsche, Lexus, Jaguar, Maserati, Cadillac sau Bentley sunt doar câteva dintre preferinţele de anul acesta. Fiecare a înregistrat creşteri de vânzări - unele şi de aproape 50% - faţă de 2015, semn că românii nu o duc nici rău cu banii şi nici nu găsesc o problemă în faptul că nu au unde să ruleze cu aceste maşini.

Vânzările mărcilor de lux au crescut înclusiv la categoria second-hand. 31 de Porsche-uri, 18 Lexus, 3 Infiniti, două Cadillac şi câte o maşină Lincoln, Maserati şi Pontiac, adică peste 100 de bolizi care trebuie să facă slalom printre gropi. Dar asta nu pare să îi deranjeze foarte tare pe şoferi, dacă ţinem cont de faptul că piaţa maşinilor de lux este în continuă creştere la noi în ţară.

Şi anul trecut au fost înmatriculate 14 Ferrari, 5 Lamborghini şi 23 de autoturisme Maserati.

×
Subiecte în articol: masini de lux masini Bentley
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close