Antena 3 CNN Economic Auto Tânăr de 18 ani, lovit mortal de un tir în faţa casei sale. Alţi patru oameni, răniţi (VIDEO)

Tânăr de 18 ani, lovit mortal de un tir în faţa casei sale. Alţi patru oameni, răniţi (VIDEO)

Tânăr de 18 ani, lovit mortal de un tir în faţa casei sale. Alţi patru oameni, răniţi (VIDEO)
Sursa foto: salvare
27 Apr 2010   •   09:54

A murit chiar în faţa casei sale, în momentul în care a luat-o la fugă din calea unui tir scăpat de sub control. Este vorba despre un tânăr din Bistriţa Năsăud. Tragedia s-a petrecut din cauza şoferului de tir, care se pare că ar fi adormit la volan. În calea sa, camionul a mai lovit două maşini. Bilanţul tragediei: doi morţi, patru răniţi şi 3 masini avariate.

Tânărul în vârstă de 18 ani se afla pe o bancă din faţa casei împreună cu prietena sa când a văzut tirul cum părăseşte şoseaua. A luat-o la fugă, dar în zadar. Autoutilitara l-a lovit în plin.

Până la impactul cu stâlpul, camionul mai lovise o dubiţă în care se aflau patru persone, dar şi o maşină abia oprită în faţa unui magazin.

Se pare că şoferul ar fi făcut infarct, dar nu este exclusă nici varianta ca a adormit la volan. Persoanele din cele două maşini lovite au avut şi ele nevoie de îngrijirile medicilor, dar sunt în afara oricărui pericol.



Antena 3

×
Subiecte în articol: accident rutier TIR tanar
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close