Antena 3 CNN Economic Banci Autocar duhnind a marijuana şi scrumiere, active cedate de bănci americane în faliment

Autocar duhnind a marijuana şi scrumiere, active cedate de bănci americane în faliment

Autocar duhnind a marijuana şi scrumiere, active cedate de bănci americane în faliment
Sursa foto: autocar
23 Dec 2009   •   15:47

Fondul de garantare a depozitelor bancare din SUA (FDIC) a preluat de la cele peste 140 de bănci intrate în faliment în acest an active de aproape 40 miliarde de dolari, printre care un autocar care "duhnea a marijuana", o scrumieră cu mucuri de ţigară, un Ferrari roşu şi un palmier de 3 metri, scrie Bloomberg.

"Mirosea atât de rău a iarbă încât au fost nevoiţi să înlocuiască aproape tot interiorul. Până a ajuns la noi, autocarul era aproape nou", au spus reprezentanţii casei de licitaţi care s-a ocupat de vânzarea activului în numele statului.

Worley Auctioneers a vândut pentru FDIC autocarul, proprietatea unui rapper, un Ferrari roşu din 2001, un palmier de trei metri înalţime şi "grămezi" de mobilă de birou, confiscate de fond de la cele peste 140 de bănci pe care le-a închis în acest an.

Worley Auctioneers, Rick Levin & Associates şi Tranzon Asset Strategies, cele trei case de licitaţii angajate de FDIC pentru valorificarea activelor preluate de la bănci falimentare, au "un an de referinţă", scrie Bloomberg.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: autocar
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close