Antena 3 Economic Banci Şeful JP Morgan Chase, de partea OWS: Sunt de acord cu ei

Şeful JP Morgan Chase, de partea OWS: Sunt de acord cu ei

de G.S.    |    28 Ian 2012   •   10:22
Şeful JP Morgan Chase, de partea OWS: Sunt de acord cu ei
Sursa foto: Foto: Agerpres
Şeful JP Morgan Chase, Jamie Dimon, a declarat că înţelege unele dintre nemulţumirile mişcării Occupy Wall Street şi a criticat anumite acţiuni de pe Wall Street, pe care le consideră „o ruşine totală”, conform CNN.

„Devine o opinie tot mai adânc înrădăcinată, cu care sunt de acord în parte”, a declarat Jamie, CEO al JP Morgan Chase. Oficialul a făcut această declaraţie la Forumul Economic de la Davos (Elveţia).

„Oamenii sunt supăraţi pentru că o serie de actori de pe Wall Street au făcut foarte mulţi bani, în timp ce companiile se confruntă cu dificultăţi, iar eu sunt de acord cu ei. Este o ruşine totală”, a declarat Dimon.

Oficialul a adăugat că îl îngrijorează decalajul dintre bogaţi şi săraci. „Cred că am duce-o cu toţii mai bine, dacă societatea ar deveni mai echitabilă. Însă problema cu care ne confruntăm este cum să facem acest lucru”, a arătat şeful băncii JP Morgan.

„În Statele Unite, jumătate dintre copiii care merg la şcolile din centrul oraşului nu absolvesc”. Acesta este cel mai mare păcat pe care-l facem în ţara noastră”; a recunoscut Dimon.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close