Antena 3 CNN Economic Biz News 50 de bani mai despart benzina de preţul de 7 lei/litru. "Cadou" de la Iepuraş: o nouă scumpire a carburanţilor

50 de bani mai despart benzina de preţul de 7 lei/litru. "Cadou" de la Iepuraş: o nouă scumpire a carburanţilor

50 de bani mai despart benzina de preţul de 7 lei/litru. "Cadou" de la Iepuraş: o nouă scumpire a carburanţilor
Sursa foto: Foto: opiniatimisoarei.ro
de O.P.    |    12 Apr 2012   •   12:47

Preţul la benzină a urcat din nou în această săptămână, inversând astfel raportul de preţuri dintre motorină şi benzină. La două zile după ce au mărit preţul celui mai scump sortiment de benzină cu 10 bani pe litru, cei de la Lukoil nu au neglijat nici cele două tipuri de benzină pe care le comercializează în staţiile proprii şi au adăugat un plus de 13 bani pe litru.

Aşadar, un litru de EuroLuk 95 a ajuns să coste 5,85 de lei, de la prețul de 5,72 de lei. În comparaţie, cel mai ieftin tip de motorină costă la Lukoil 5,89 de lei.

ECTO 98 a ajuns să coste începând de astăzi 6,45 de lei, faţă de 6,32 de lei, nivel la care a fost doar două zile, în timp ce sortimentul ECTO SUPER DIESEL costă 6,20 de lei.

La Rompetrol, este egalitate de preţuri între cele mai ieftine sortimente de benzină şi motorină, acestea costând 5,94 lei. Benzina ALTO 101, sortimentul cel mai scump, este cu 34 de bani mai mult decât sortimentul premium de motorină.






×
Subiecte în articol: scumpire benzina
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close