Antena 3 CNN Economic Biz News Business Un antreprenor din Bucureşti şi-a transformat cafeneaua în laborator de cozonaci - VIDEO

Un antreprenor din Bucureşti şi-a transformat cafeneaua în laborator de cozonaci - VIDEO

Prelungirea stării de urgență a închis mii de cafenele și restaurante, iar oamenii s-au văzut peste noapte cu afacerile puse pe butuci. Ca să poată supraviețui și să nu dea afară angajații, unii patroni de cafenele s-au reorientat. În micile bucătării în care făceau prăjiturele pentru cafea, pregătesc acum cozonaci pe care îi livrează.

Un antreprenor din Bucureşti şi-a transformat cafeneaua în laborator de cozonaci  - VIDEO
Sursa foto: Pixabay
09 Apr 2020   •   14:31

Un antreprenor din Bucureşti a reuşit să îşi reinventeze business-ul pentru a supravieţui crizei provocate de coronavirus.

Vlad Ungar a stat de vorbă cu patronul unei cafenele din Bucureşti care acum livrează cozonaci în laboratorul pe care l-a amenajat.

''Majoritatea locaţiilor din Bucureşti s-au închis. Vorbim de restaurante, cafenele, baruri. Noi am ales să rămânem deschişi, să servim totul în regim de ''to go'' şi ''take away''. Ce ne-a salvat pe noi în această perioadă este laboratorul pe care îl avem, unde am început să facem pâine artizanală şi cozonaci. Am început să facem cozonaci tradiţionali, ciocolată belgiană, cu rahat. Comenzile vin zilnic. Sunt mai puţine comenzi decât în cei alţi ani, dar ne străduim să livrăm şi să ajungă în casele oamenilor (...) Am încercat să rămânem optimişti şi pozitivi şi să continuăm să livrăm şi să oferim oamenilor produse proaspete, ca şi până acum!'', a spus tânărul antreprenor.

×
Subiecte în articol: antreprenor cozonaci vlad ungar cafenea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close