Antena 3 CNN Economic Biz News Eugen Teodorovici: Codul Fiscal sigur va fi implementat. Data: 1 ianuarie 2016 şi cu unele măsuri devansate

Eugen Teodorovici: Codul Fiscal sigur va fi implementat. Data: 1 ianuarie 2016 şi cu unele măsuri devansate

Eugen Teodorovici: Codul Fiscal sigur va fi implementat. Data: 1 ianuarie 2016 şi cu unele măsuri devansate
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    20 Iul 2015   •   20:16
Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, este convins că noul Cod Fiscal va fi implementat până cel târziu la începutul anului viitor şi a explicat părerea Guvernului despre acest Cod şi ţinta spre care tinde. 
 
"Sigur va fi implementat, eu sper doar cât mai curând", a spus ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, luni, la emisiunea 100 de minute de la Antena 3.
 
Întrebat de când crede că ca fi implementat, Teodorovici a răspuns: "De la 1 ianuarie 2016 şi cu unele măsuri care pot fi devansate, cum ar fi TVA".


În plin scandal legat de Codul Fiscal, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat Codul de Procedură Fiscală
 
În acest cod sunt toate normele, bazele Codului Fiscal, însă acesta din urmă, în care sunt puse multe alte măsuri, printre care şi reducerea TVA, acest cod fiscal a fost trimis la reexaminare. 
 
Codul de Procedură Fiscală a fost adoptat de Camera Deputaţilor, în calitate de for legislativ decizional, în 24 iunie, dată la care a fost aprobat şi Codul Fiscal.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close