Antena 3 CNN Economic Biz News Prima autostrada inaugurată în 2013, în România. "Şoferii o vor putea străbate în 10 MINUTE"

Prima autostrada inaugurată în 2013, în România. "Şoferii o vor putea străbate în 10 MINUTE"

Prima autostrada inaugurată în 2013, în România. "Şoferii o vor putea străbate în 10 MINUTE"
de O.P.    |    30 Mai 2013   •   07:33

La noi totul se face pe bucăţi, numai banii se dau toţi grămadă, şi dacă se poate şi în avans.  De astăzi şoferii vor putea circula pe un nou tronson din autostrada Deva-Orăştie, lung de aproape 18n kilometri.

Şoferii cu viteza în sânge pot străbate lejer partea de autostradă în aproximativ 10 minute.

Sorin Vasilescu, prefectul judeţului Hunedoara, a declarat luni că inaugurarea celui de-al doilea tronson al autostrăzii Deva – Orăştie, între Simeria Veche şi Gelmar (Orăştie) va avea loc cel mai probabil în 30 mai, adică astăzi: "Lucrările la tronsonul de circa 18 kilometri au fost finalizate, însă dacă pe Simeria Veche – Gelmar lucrările au fost efectuate de firma Straco, intrarea pe autostradă e realizată de Strabag în cadrul tronsonului Alba Iulia – Orăştie, iar lucrările în zona podurilor de intrare pe autostradă, deşi nu sunt încă finalizate. Mai trebuiesc montate indicatoarele rutiere şi realizate unele finisaje”.

Astfel, se mai adaugă încă 18 kilometri la reţeaua de autostrăzi din România, ce a ajuns să aibă un total de 547,5 kilometri.

×
Subiecte în articol: autostrada
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close