Antena 3 CNN Economic Biz News Surse: TVA-ul de 5% şi neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei ar costa Guvernul 2,5 milioane euro

Surse: TVA-ul de 5% şi neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei ar costa Guvernul 2,5 milioane euro

Surse: TVA-ul de 5% şi neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei ar costa Guvernul 2,5 milioane euro
27 Oct 2010   •   14:38

Reducerea TVA-ului pentru alimente la 5% şi neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei, vor costa Guvernul 2,5 milioane de euro, potrivit unor surse guvernamentale. Informaţia a apărut într-un studiu al Ministerului Finanţelor realizat pentru preşedintele Traian Băsescu.

Camera Deputaţilor a adoptat, în urmă cu o săptămână, mai multe proiecte legislative, printre care scăderea TVA la 5% la pâine, carne proaspătă, lapte, ulei vegetal şi zahăr, neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei, precum şi nepenalizarea persoanelor care se pensionează anticipat.

Ulterior, deputaţii PDL au anunţat că votul pe care l-au dat pe marginea acestor legi a fost unul eronat. Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor a anunţat apoi că îşi asumă greşeala şi că aceasta urmează să fie reparată.

Referitor la legile votate greşit în Camera Deputaţilor, preşedintele Traian Băsescu a declarat în urmă cu două zile că procedura de adoptare a legilor trebuie modificată, din respect pentru români

Imagini de la votul eronat din Camera Deputaţilor


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close