Antena 3 CNN Economic BizSchool. Mihai Arghire inovează pentru a dezvolta afacerile româneşti

BizSchool. Mihai Arghire inovează pentru a dezvolta afacerile româneşti

Mihai Arghire are 29 de ani și a avut primul business în clasa a X-a. Atunci, el concepea, alături de alți trei colegi și doi profesori, o culegere de fizică pentru gimnaziu pe care a multiplicat-o și distribuit-o direct în școlile din Bacău, orașul său natal.

BizSchool. Mihai Arghire inovează pentru a dezvolta afacerile româneşti
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Voinea    |    17 Iul 2021   •   10:00

Acest mic business i-a adus însă primii bani, 2.500 de euro, de care s-a bucurat și care i-au deschis apetitul pentru antreprenoriat.

Tânărul este acum manager și consultant într-un business de familie din care estimează afaceri de 400.000 de euro în acest an, din training și consultanță de business.

Este o companie înființată de tatăl său în urmă cu un deceniu, inițial din dorința de a-și ajuta prietenii care aveau afaceri, ulterior pentru că România începuse să dezvolte apetitul pentru educația antreprenorială.

Mihai, cu un suflu nou, a înțeles că pentru a crește business-ul trebuie să inoveze și au început să creeze diferite programe personalizate, prin care antreprenorii și echipele lor să își antreneze sau chiar să învețe diverse abilități care să se reflecte în creșterea cifrei de afaceri.

La BizSchool, Mihai Arghire a povestit despre oportunitățile pe care le au start-up-urile în România, dar și care este bagajul minim cu care trebuie să plece la drum orice tânăr viitor antreprenor.

Interviul complet, realizat de Bianca Voinea îl găsiți în clipul video.

×
Subiecte în articol: BizSchool Mihai Arghire
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close