Antena 3 CNN Economic Brățările motorsport - o idee de cadou pentru pasionații de auto-moto (P)

Brățările motorsport - o idee de cadou pentru pasionații de auto-moto (P)

Brățările motorsport - o idee de cadou pentru pasionații de auto-moto (P)
13 Dec 2018   •   14:45

După cum și-a obișnuit deja clienții și vizitatorii site-ului, brand-ul OldSkipper surprinde încă o dată cu noi colecții de brățări care păstrează aceleași standarde de calitate și rezistență. A alege astfel de produse este de fiecare dată o idee inspirată, întrucât durabilitatea și calitatea materialelor din care sunt realizate brățările se remarcă, spre deosebire de alte variante disponibile pe piață.

Prin ce se fac remarcate colecțiile de brățări de la OldSkipper

Încă de la lansarea pe piață a acestui brand, calitatea premium și rezistența de care au dat dovadă în timp produsele au reprezentat principii ce au fost respectate cu sfințenie.

Indiferent dacă este vorba despre brățări premium de piele cu ancoră, brățări nautice, brățări charm, brelocuri sau chiar și noua colecție de brățări motorsport, materialele înalt calitative utilizate alături de dibăcia celor care au transpus aceste brățări în realitate au adus aceste rezultate care pur și simplu încântă publicul.

Aspectul estetic deosebit diferențiază de asemenea brățările premium de la OldSkipper de alte variante de brățări disponibile pe piață. Disponibile în modele diverse, în combinații cromatice calme sau stridente, aceste brățări pot completa cu succes outfit-uri din cele mai diverse. De aici rezultă și un plus de versatilitate - în colecțiile disponibile pe oldskipper.ro pot fi găsite asemenea accesorii care pot completa cu succes atât ținute ceva mai elegante, cât și cele din categoria casual, smart casual ori chiar sport. În plus, brățările sunt disponibile atât în modele pentru fete/femei, cât și pentru băieți/bărbați - poate doar paleta coloristică sau modelele să fie detaliile care fac o diferențiere din acest punct de vedere.

Brățări motorsport - noutatea de la OldSkipper

Pasionații de auto-moto pot regăsi în colecțiile magazinului online o nouă colecție. Este vorba despre cea care include bratari motorsport, o premieră pe piața din România. Cei de la OldSkipper se pot mândri cu faptul că sunt primii care au pus la dispoziția publicului această opțiune, care poate fi în egală măsură o modalitate de a completa un outfit, dar și o foarte bună idee de cadou pentru cei apropiați.

Brățările din categoria Motorsport respectă aceleași standarde calitative atât din punct de vedere al materialelor, cât și al tehnicilor de realizare. Rezultatul final oferit de OldSkipper celor interesați este reprezentat astfel de brățări luxury, brățări premium ce pot fi realizate atât folosind pielea naturală, cât și frânghia nautică. Detaliul care le diferențiază este sistemul de închidere, care e și atracția principală a colecției: prezintă ca detaliu decorativ o jantă auto în miniatură.

Brățările Old Skipper - o variantă ideală de cadou pentru cei apropiați

Odată ce un accesoriu precum o brățară respectă toate standardele calitative, durabilitatea în timp vine ca o completare firească. Astfel de aspecte nu sunt însă singurele care fac din alegerea acestor brățări o idee inspirată.

Cei aflați în căutarea unei idei de cadou pentru cei apropiați pot să apeleze cu încredere fie la gama de brățări motorsport, fie la cele din frânghie nautică, de tip charm sau cele din piele naturală. Singurele detalii la care trebuie să fie atenți se referă la modelul ales și la mărimea corespunzătoare. Un ghid de mărimi este oferit în cadrul site-ului, pentru a-i ajuta pe cei care nu sunt siguri în ceea ce privește mărimea potrivită a brățării.

O idee inspirată, calitate și rezistență, ba chiar noutăți periodice - toate acestea reprezintă motive pentru care cu siguranță merită să încerci și tu ceea ce are de oferit OldSkipper. Descoperă gama de brățări cu care îți vei putea completa în mod ideal orice ținută!

×
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close