Antena 3 Economic Companii Apple ar putea da lovitura pe piața media. Ce se întâmplă cu abonații HBO

Apple ar putea da lovitura pe piața media. Ce se întâmplă cu abonații HBO

14 Ian 2016   •   17:39
Apple ar putea da lovitura pe piața media. Ce se întâmplă cu abonații HBO
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

 Compania Apple ar fi interesată de achiziţionarea grupului media Time Warner, în ideea de a accelera lansarea propriului serviciu de streaming TV, conform cotidianului american New York Post.

Cotidianul, care citează o sursă din sector, dar nu oferă prea multe detalii, dă asigurări că Apple urmăreşte îndeaproape evenimentele de la Time Warner, care este presat de investitori să vândă cel puţin o parte din activele sale.

Printre cei interesaţi de grup, New York Post include şi compania de telefonie AT&T şi grupul 21st Century Fox.

Achiziţionarea Time Warner va ajuta compania Apple, potrivit cotidianului, să dea un impuls semnificativ proiectului său de a intra în forţă în sectorul de televiziune, pentru că îi va permite să se bazeze, de exemplu, pe canale precum HBO sau CNN.

Grupul este al treilea concern de entertainment din lume, după Comcast şi Disney, însă unii dintre principalii săi investitori se pronunţă pentru vânzarea grupului sau a unei participaţii, aceasta din urmă fiind o opţiune căreia i se opune actuala conducere, conform New York Post. AGERPRES

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close