Antena 3 Economic Companii Cluj. Angajaţii Nokia, convocaţi la o şedinţă de conducere. Un număr mare de oameni ar putea fi concediaţi

Cluj. Angajaţii Nokia, convocaţi la o şedinţă de conducere. Un număr mare de oameni ar putea fi concediaţi

de Antena3.ro    |    29 Sep 2011   •   09:49
Cluj. Angajaţii Nokia, convocaţi la o şedinţă de conducere. Un număr mare de oameni ar putea fi concediaţi
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Angajaţii Nokia de la fabrica din Jucu, judeţul Cluj, au fost convocaţi, joi, la o şedinţă cu conducerea companiei, informează Mediafax.

În cadrul discuţiei se vor discuta probleme legate de procesul de producţie, existând posibilitatea reducerii producţiei de telefoane, ceea ce va implica concedierea unui număr mare de angajaţi.
   
Surse din cadrul sindicatului Nokia au declarat, joi, că producătorul de telefoane mobile ar putea lua decizii economice care să influenţeze angajările de personal, în sensul reducerii angajaţilor din cauza diminuării producţiei.
   
"Angajaţii Nokia de la Jucu au fost convocaţi, joi dimineaţă, la o şedinţă cu conducerea companiei. Se discută probleme de producţie, care ţin de strategia companiei. E vorba de decizii economice, există posibilitatea reducerii producţiei de telefoane mobile de la Jucu, ceea ce va atrage după sine concedierea unui număr mare de angajaţi", au spus sursele citate.
   
Potrivit acestora, mai mulţi furnizori au fost anunţaţi să nu mai aprovizioneze fabrica pentru câteva zile.
   
Reprezentanţii sindicatului au precizat că în cazul în care se va ajunge la concedieri masive, aceştia vor beneficia de salarii compensatorii.
   
Nokia are la Jucu are peste 3.000 de angajaţi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close