Antena 3 CNN Economic Companii O companie aeriană românească a suspendat toate zborurile regulate! Anul trecut preluase operațiunile Blue Air

O companie aeriană românească a suspendat toate zborurile regulate! Anul trecut preluase operațiunile Blue Air

Compania aeriană Air Connect România a suspendat, începând cu 1 octombrie, toate zborurile comerciale regulate.

O companie aeriană românească a suspendat toate zborurile regulate! Anul trecut preluase operațiunile Blue Air
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    02 Oct 2023   •   18:46

Compania aeriană Air Connect a suspendat toate zborurile comerciale regulate, până la finalul lunii martie 2024, potrivit BoardingPass.ro.

În toamna anului trecut, Blue Air anunțase că a încheiat un parteneriat de tip codeshare cu Air Connect, atât pentru zboruri interne în România, dar și pentru cele regionale.

În martie 2023, AirConnect a inaugurat mai multe rute interne operate din București, spre Baia Mare, Sibiu, Târgu Mureș și Suceava, și două externe, din capitala României și Cluj Napoca spre Budapesta (Ungaria).

Adițional, în timpul sezonului estival, compania a zburat regulat din Constanța spre Cluj Napoca și TImișoara, însă rutele dintre Constanța și Oradea și Suceava au fost anulate înainte de debut.

De asemenea, AirConnect a anunțat și zboruri între București și aeroportul din Dubrovnik (Croația), dar și zborurile dintre cele două orașe au fost anulate la scurt timp de la inaugurarea rutei. 

De-a lungul ultimelor luni, compania aeriană românească a renunțat treptat și la rutele dintre București și Sibiu și Târgu Mureș, iar acum a decisă să suspende și ultimele trei rute regulate operate.

Potrivit reprezentanților AirConnect, compania nu va mai opera zboruri comerciale regulate de la data de 1 octombrie 2023, iar rutele din București spre Baia Mare, Suceava și Timișoara vor fi anulate.

Rutele pe care compania aeriană românească le va opera începând cu sezonul de vară 2024, care debutează la finele lunii martie 2024, vor fi stabilite și anunțate de Air Connect în perioada următoare.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close