Antena 3 CNN Economic Companii (P) Stickere decorative pentru sărbătorile de iarnă

(P) Stickere decorative pentru sărbătorile de iarnă

(P) Stickere decorative pentru sărbătorile de iarnă
22 Dec 2015   •   13:18

Sărbătorile de iarnă aduc căldură și bucurie în inimile noastre. Echipa Stickero te invită să pătrunzi pe tărâmul magic al sărbătorilor de iarnă, oferindu-ți cateva idei pentru realizarea unui decor de vis cu ajutorul stickerelor decorative. Stickerele decorative sunt fabricate din materiale speciale pentru pereti sau vitrine, astfel incat sa le poti indeparta dupa trecerea sarbatorilor, fara sa lase urme.


Set decorativ pentru sarbatorile de iarna

Un set cu elemente decorative, specifice sărbătorilor de iarna, pe care îl puteți aplica pe vitrine, geamuri sau pe perete. Cu siguranță cei mici vor fi bucuroși.



Sticker decorativ Brad de Craciun

Bradul de Crăciun reprezintă cel mai îndrăgit obicei al sărbătorilor de iarnă, datorită simbolurilor ce îi sunt asociate: bucuria, speranța, viață, sănătate, magie.


Să nu uităm de tradiția de a așeza o stea în vârful bradului de Crăciun. Despre aceasta se spune că aduce noroc și duce la îndeplnirea dorințelor.

Acest sticker decorativ va întregi cu siguranță atmosfera de sărbătoare din locuințele dumneavoastră. Alte modele specifice atat sarbatorilor de iarna cat si altor sarbatori sau evenimente gasiti in sectiunea stickere decorative pentru sarbatori.


Sticker decorativ Fulgi de nea

Daca in casa ta ai copii sau nepoti care il asteapta pe Mos Craciun, poti decora cu un sticker care sa sublinieze cat de nerabdatori sunt micutii sa gaseasca in sacul mosului o multime de cadouri. Si nu uita ca lor chiar le faci o mare surpriza!



A venit iarna și la fereastra ta! Un alt mod de a împărtăși bucuria sărbătorilor de iarnă cu toată lumea. îți poți decora ferestrele casei sau ale apartamentului cu elemente specifice sezonului - minunații fulgi de nea. Vecinii sau trecătorii vor remarca cu siguranță aspectul deosebit al ferestrelor, însă cel mai impresionat vai fi Moș Crăciun! 

Modelul se regăsește pe site-ul www.stickero.ro în număr de 10 fulgi, în funcție de dimensiunea aleasă de dumeavoastră.

×
Subiecte în articol: Crăciun
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close