Antena 3 CNN Economic Companii Primii angajaţi care vor fi disponibilizaţi de la fabrica Nokia din Jucu au fost anunţaţi duminică

Primii angajaţi care vor fi disponibilizaţi de la fabrica Nokia din Jucu au fost anunţaţi duminică

Primii angajaţi care vor fi disponibilizaţi de la fabrica Nokia din Jucu au fost anunţaţi duminică
Sursa foto: Foto: INTACT Images
30 Oct 2011   •   12:33
Primii angajaţi care vor fi disponibilizaţi de la fabrica Nokia din Jucu au fost anunţaţi duminică dimineaţă despre acest lucru. Câteva zeci de persoane au aflat astfel că nu li se prelungesc contractele, de la 1 noiembrie.

Liderul sindicatului „Nokia Metal”, Valentin Ilcaş, a declarat pentru Mediafax, că este vorba despre angajaţi ai unor firme de recrutare, care aveau contracte pe perioadă determinată cu Nokia şi care vor mai fi plătiţi pentru lunile noiembrie şi decembrie.

„Câteva zeci de angajaţi ai Nokia care aveau contracte pe perioadă determinată au fost anunţaţi, duminică, de faptul că sunt disponibilizaţi de la 1 noiembrie. Ei aveau contracte pe perioadă determinată, iar aceste contracte nu li se mai prelungesc după 1 noiembrie. Erau angajaţi de două firme de recrutare şi lucrau pentru Nokia. Aceştia vor primi salarii în lunile noiembrie şi decembrie, chiar dacă nu vor mai lucra la fabrica de la Jucu”, a declarat Ilcaş.

Aceşti angajaţi nu vor intra în programul de acordare a plăţilor compensatorii, care se negociază de sindicate şi conducerea CJ cu Nokia.
 


×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close