Antena 3 CNN Economic Companii Venta Real Estate a investit 10 milioane de euro într-un centru comercial din Cluj

Venta Real Estate a investit 10 milioane de euro într-un centru comercial din Cluj

Venta Real Estate a investit 10 milioane de euro într-un centru comercial din Cluj
06 Noi 2008   •   16:38

În mijlocul crizei finaciare, austriecilor nu le este frică să investească. Grupul austriac Venta Real Estate a pus la bătaie 10 milioane de euro pentru construirea unui centru comercial care va fi situat pe DN 60 între Turda şi Câmpia Turzii. Inaugurarea noului centru comercial, Solaris Shopping Park, va avea loc pe data de 15 noiembrie.
Publicul-ţintă al centrului comercial va fi reprezentat de locuitorii oraşelor Turda şi Câmpia Turzii, dar şi de cei ai satelor din vecinătate. Markus Goessl, reprezentant al Venta Real Estate Group, a declarat pentru Mediafax: ""Am decis să realizăm această investiţie în afara municipiului Cluj-Napoca, deoarece ne aşteptăm ca piaţa de retail din România să înregistreze o creştere, cu precădere pentru oraşele de 50.000 până la 200.000 de locuitori"
Solaris Shopping Park are o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi. Centru comercial va dispune şi de o parcare care va putea găzdui 315 maşini.
Reprezentanţii Venta Real Estate Group au anunţat intenţia de a investi peste 30 de milioane de euro în România pentru diverse proiecte imobiliare, spaţii de birouri şi alte centre comerciale. Pe lângă cea din România, compania austriacă mai are filiale şi în Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Slovacia, Lituania, Moldova şi Rusia.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close