Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Accesorii boho chic: top 10 cele mai populare

Accesorii boho chic: top 10 cele mai populare

Este imposibil să nu îndrăgești stilul boho chic! Acest stil vestimentar îmbină cu succes detaliile etnice, accentele boeme, motivele vegetale și influențele hippie.

Accesorii boho chic: top 10 cele mai populare
de Georgiana Adam    |    23 Sep 2021   •   16:09

Bazat pe elemente neconvenționale, simț artistic și creativitate din belșug, stilul boho este o adevărată explozie de culoare. Această explozie se resimte și la nivel de accesorii, stilul boho chic permițând combinarea celor mai diverse forme, materiale și dimensiuni la nivel de accesorizare. 

Dacă și tu ești o adeptă a acestui stil vestimentar, îți vom sugera în cele ce urmează care sunt cele mai populare accesorii boho chic, pe care să le poți combina în ținute senzaționale. Iată prin ce accesorii faci cinste stilului boho! 

1.Cercei cu pene și scoici 

Cerceii sunt printre accesoriile fundamentale din stilul boho chic, iar cerceii cu pene și scoici sunt ideali pentru acest stil vestimentar. Fie că alegi să porți o rochie midi cu mici volane și imprimeu floral, fie că alegi să porți o pereche de jeans cu o pereche de sandale gladiator, acest model de cercei vor completa ideal stilul boho chic al ținutei. 

2. Cercei rotunzi cu placaj 

În stilul boho, cerceii nu sunt niciodată mici și simpli, ci mari și în cele mai diverse modele. Chiar dacă cerceii cu pene sunt preferații stilului boho chic, poți opta și pentru o pereche de cercei rotunzi, cu placaj, ce se potrivesc de minune atât cu ținutele lejere, cât și cu cele mai elegante rochii sau salopete și fuste înflorate. 

3. Coliere cu pandantive decorative 

Colierele în stil boho sunt numeroase, lungi și încărcate cu tot felul de pandantive, fie ele mici sau mari. Dacă vrei să adopți și tu acest stil vestimentar, alege să porți unul sau mai multe astfel de coliere cu pandantive, acestea potrivindu-se atât stilului ușor elegant, cât și stilului casual. Uneori este nevoie de un singur astfel de accesoriu pentru a oferi un aer boho ținutei pe care dorești să o porți.

4. Curele boho chic 

Printre cele mai populare accesorii ale stilului boho chic se numără și curelele, acestea jucând un rol important în definirea stilului. Fie că alegi să le porți la fuste, rochii, tunici, maieuri, bluze sau jeans, curelele în stil boho, prevăzute cu catarame, franjuri, pietre sau în formă împletită sunt perfecte pentru completarea ținutelor boho pe care le adopți. 

5. Brățări metalice 

Un outfit boho chic reușit este cel ce are în componența sa brățări metalice. Cât mai multe brățări, câteva tatuaje și o atitudine debordantă reprezintă una dintre rețetele ideale pentru o ținută boho reușită. În stilul boho este recomandată purtarea brățărilor masive din metale sau din lemn, cu diferite picturi sau imprimeuri. Indiferent de vestimentația pe care o adopți, acestea se vor potrivi de minune. 

6. Brățări cu pandantive 

Dacă stilul tău este unul mai romantic, îți sugerăm să optezi pentru accesorizarea ținutei boho cu brățări cu pandantive. Acestea sunt mult mai finuțe și mai elegante decât brățările masive metalice, iar culorile lor sunt mai puțin stridente. 

7. Inele cu pietre colorate 

Inelele cu pietre colorate și nu numai se numără printre cele mai populare accesorii ale stilului boho chic. Cu cât mai multe, cu atât mai bine! Doar ți-am povestit că abundența accesoriilor se numără printre atuurile acestui stil vestimentar! Dacă ai nevoie de o sursă de inspirație, poți achiziționa inele pentru toate gusturile de pe edenboutique.ro. Nu ezita să alegi cât mai multe inele cu pietre prețioase pe care să le asortezi ținutei tale, indiferent de context. 

8. Bentițe împletite 

Bentițele împletite, fie ele din piele sau din materiale textile, se numără printre cele mai populare modele de accesorii ale stilului boho chic. Purtate la baza frunții sau chiar și pe mijlocul frunții, acest detaliu chic va reuși să facă diferența în aparițiile tale, mai ales dacă vei opta pentru modele ce includ floricele sau pene. 

9. Genți rotunde 

Nicio ținută boho nu poate fi completă fără a o accesoriza cu o geantă potrivită stilului. Poșetele rotunde se află în topul preferințelor admiratoarelor acestui stil vestimentar. Fie introdusă în ținute elegante, fie în ținutele de zi cu zi, gențile rotunde sunt ideale pentru ținutele boho, cu atât mai mult cu cât optezi pentru modele împletite sau cu franjuri! 

10. Pălării din paie 

Pălăriile din paie, dar și cele din stofă, cu detalii din pietre sau pene, se numără printre accesoriile must have ale stilului boho chic. În funcție de sezon, poți alege să asortezi o pălărie de paie cu o rochie înflorată și sandale din piele, sau o pălărie din stofă cu pene pentru un outfit tomnatic ce implică popularele cizme stil cowboy. 

Dacă te regăsești în acest stil vestimentar este esențial să ții cont de accesoriile menționate și să le integrezi în ținutele boho chic pentru care optezi. Adu un plus de originalitate fiecărui outfit pe care-l abordezi și mizează pe accesorii în stil boho care să-ți transforme aparițiile în unele formidabile!

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close