Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Aerotermele electrice pot fi soluții practice și elegante pentru încălzirea oricărui spațiu

Aerotermele electrice pot fi soluții practice și elegante pentru încălzirea oricărui spațiu

Când vine vorba despre încălzirea pe timpul sezonului rece, trebuie să iei în calcul mai multe variante

Aerotermele electrice pot fi soluții practice și elegante pentru încălzirea oricărui spațiu
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2022   •   13:15

Indiferent de metoda de încălzire principală, ar fi bine să ai și un plan de rezervă. Dacă locuința este racordată la sistemul public de încălzire, știi că oricând se poate întâmpla o avarie. Dacă ai montată o centrală termică pe gaz, este posibil ca timp de câteva ore sau zile, să nu o poți utiliza din cauza unei avarii, la fel ca și în cazul în care este o pană de curent.

În momentele în care energia electrică nu este întreruptă, însă încălzirea din locuință nu funcționează din diverse motive, poți utiliza o aerotermă electrică. Aceasta este o soluție practică și elegantă pentru încălzirea oricărui spațiu. Chiar dacă nu pare, aerotermele electrice nu au un consum exagerat de energie electrică. De-a lungul timpului, tehnologia a evoluat și a permis generarea căldurii cu o cantitate mai mică de energie electrică. Așa că ai toate motivele să alegi un astfel de aparat pentru încălzirea locuinței și pentru confortul tău.

Dacă îți dorești o aerotermă calitativă, la preț excelent și cu un design deosebit, atunci intră pe site-ul TimoShop. Acolo, vei descoperi aeroterme electrice la prețuri excelente și ai posibilitatea de a alege dintre numeroase modele. În ceea ce privește tipurile de aeroterme pe care le poți achiziționa, este bine să știi că poți comanda aeroterme clasice, ce se pun pe pardoseală, aeroterme ce se fixează pe perete și aeroterme de tip turn. Fiecare dintre aceste tipuri este potrivită pentru un alt tip de încăpere și pentru utilizarea în alte condiții.

Spre exemplu, dacă îți dorești să încălzești constant o cameră, poți utiliza o aerotermă de perete. Aceasta se fixează în perete și reprezintă o soluție elegantă de încălzire a camerei, având în vedere că seamănă cu o unitate internă de aer condiționat.

Dacă îți dorești să încălzești temporar o cameră sau dacă vrei o soluție potrivită pentru momentele în care nu ai acces la centrala termică sau la încălzirea publică, atunci alege aeroterme de podea. Acestea pot fi mutate din cameră în cameră, oricând ai nevoie. Poți alege aeroterme cu diverse niveluri de putere, astfel încât să se potrivească oricărei încăperi dorești.

De asemenea, la TimoShop și prețurile sunt prietenoase. Poți alege aeroterme care costă sub 100 lei. Acestea sunt potrivite pentru spațiile mici și cu siguranță îți vor oferi tot confortul de care ai nevoie. Este bine de știut că aerotermele de podea au sisteme ce nu le permit să se răstoarne, astfel încât nu trebuie să îți faci griji în această privință.

Așadar, dacă ai nevoie de o soluție extra de încălzire pentru locuință sau pentru orice alt spațiu interior, acum știi că poți alege o aerotermă calitativă de la TimoShop. În cazul în care nu știi ce să alegi, nu trebuie să îți faci griji, deoarece reprezentanții site-ului îți vor oferi cele mai bune sfaturi.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Netanyahu a convocat Cabinetul de Război, după atacurile Hezbollah
x close