Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Affinity Domenii Plaza: Îngrijirea Seniorilor la Standarde de 4 Stele

Affinity Domenii Plaza: Îngrijirea Seniorilor la Standarde de 4 Stele

Deschiderea noului centru din cadrul rețelei Affinity Life Care a ridicat standardele industriei autohtone de servicii de îngrijire dedicate seniorilor. Situat într-un fost hotel boutique de 4 stele din zona de Nord a capitalei, Affinity Domenii Plaza își propune să readucă fiecărui rezident demnitatea unei seniorități frumos trăite, oferind servicii și facilități comparabile cu cele mai înalte standarde europene.

Affinity Domenii Plaza: Îngrijirea Seniorilor la Standarde de 4 Stele
de Georgiana Adam    |    12 Iul 2021   •   11:31

Spațiul intim și atmosfera rafinată fac din Affinity Domenii Plaza locul ideal pentru a petrece anii de senioritate ca într-un hotel exclusivist cu servicii complete.

Amplasat într-o zonă rezidențială a Bucureștiului, în imediata apropiere a Arcului de Triumf și a parcului Herăstrău, centrul a păstrat eleganța fostului hotel Domenii Plaza, integrând în acest cadru confortul de care fiecare senior are nevoie.

Mai mult decât atât, una dintre cele mai importante adaptări ale locației este reprezentată de o zonă de spa reabilitată care dispune în prezent de cabinete de masaj, saună și o piscină interioară unde se pot efectua ședințe de fizioterapie, kinetoterapie și sesiuni de gimnastică acvatică.

Dining în stil baroque, terapie ocupațională și recuperare geriatrică într-o singură locație

Locația îndeamnă la relaxare și printr-o terasă idilică în aer liber amenajată în mod spectaculos pe acoperiș, o grădină interioară și 2 saloane de dining în stil baroque în care pot fi servite preparate speciale, pregătite de către bucătari profesioniști și adaptate nevoilor fiecărui rezident. În plus, planul alimentar al fiecărui membru Affinity este conceput de un medic nutriționist.

Totodată, centrul pune la dispoziția seniorilor o gamă variată de activități recreative precum jocuri de societate, terapie ocupațională, serate muzicale, de dans, film și lectură sau plimbări în aer liber. Echipa din cadrul centrului empatizează cu fiecare vârstnic și face posibilă integrarea acestora în comunitate.

Toate acestea facilitează atât acomodarea, îngrijirea, cât și recuperarea geriatrică într-o locație premium, cu ajutorul unei echipe medicale cu peste 30 de ani de ani de experiență în domeniu și al unui personal devotat pentru îngrijirea seniorilor.

Tratament personalizat, supraveghere 24/7 și consultații specializate

Pe lângă serviciile hoteliere de înaltă calitate, Affinity Life Care integrează facilitățile specifice unei reședințe, dar și ale unui centru de recuperare în cadrul căruia rezidenții beneficiază de consultații periodice oferite de medici specializați în cardiologie, neurologie, ortopedie sau psihiatrie, precum și de un tratament personalizat sau ședințe de recuperare.

Serviciile medicale de înaltă calitate sunt adaptate contextului medical al fiecărui senior, centrul oferind supraveghere permanentă, ajutor la deplasare și în ceea ce privește igiena personală, administrarea tratamentelor medicamentoase, monitorizarea parametrilor fiziologici sau recoltarea probelor pentru analize medicale.

Solicită mai multe informații legate de centrele Affinity Life Care și află ofertele disponibile pe affinity.ro sau la numărul de telefon 0754 021 111.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close