Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Alege piatra ceramica pentru casa dumneavoastra pentru un look cu totul special!

Alege piatra ceramica pentru casa dumneavoastra pentru un look cu totul special!

Renovarea unei locuințe implică o responsabilitate extrem de mare, în special dacă ne gândim la alegerea materialelor potrivite astfel încât să existe o armonie perfectă intre tipul materialului, design, cât și în ceea ce privește prețurile pentru procurarea lor, pentru simplul fapt că, nu toți oamenii își permit achiziționarea unor produse de top.

Alege piatra ceramica pentru casa dumneavoastra pentru un look cu totul special!
de Georgiana Adam    |    26 Ian 2021   •   11:47

De asemenea, este de menționat și faptul că, cele mai bune produse nu sunt neapart și cele mai scumpe și este important de unde le veți achiziționa, precum și gusturile pe care le aveți.

Pentru fiecare tip de spațiu dintr-o locuință, există o mulțime de posibilități pentru a putea realiza un proiect cu bun gust, fie că este vorba despre dormitoare, living, o baie, o bucătărie sau despre un simplu hol.

Cele mai pretențioase spații dintr-o încăpere sunt băile și bucătăriile, datorită faptului aici, nivelul de umiditate este crescut, astfel că, trebuie alese materiale speciale care să reziste cu biro, fără a exista riscul deteriorării.

Pentru o baie sau pentru o bucatarie, plăcile ceramice, adică faianta și gresia sunt absolut esențiale pentru pereți și podele, deoarece acesea sunt rezistente la umezeală, fiind practic impermeabile și ajută astfel la menținerea uscată a pereților și a podelelor.

Dacă vă renovați baia sau bucătăria, probabil v-ați întrebat ce placi ceramice este cel mai bine să folosești. Dacă da, nu ești singur. Alegerea plăcilor pentru pardoseli cât și pentru pereți și diverse alte accente din casa ta poate fi dificilă, mai ales cu atâtea opțiuni de pe piață. Ca o sugestie, puteți utiliza gresie sau faianță care imită perfect piatra ceramica și cu siguranță o să vă bucurați de o schimbare excelentă de look, iar daca veți căuta în locul potrivit, puteți obține plăcile ceramice perfecte pentru nevoile dumneavoastră și chiar la prețuri extrem de avantajoase.

În rândurile ce urmează, o să vorbim puțin despre plăcile ceramice și calitățile acestora în ceea ce privește utilizarea lor în locuințe pentru pardoseli sau pentru pereți.

Ce sunt plăcile ceramice?

Plăcile ceramice sunt plăci realizate din argilă care este turnată și ulterior arsă într-un cuptor la o temperatură foarte ridicată. Modul în care se formează ceramica și materialele utilizate pot varia foarte mult, astfel încât există multe tipuri diferite de ceramică. Plăcile ceramice sunt arse în cuptor la o temperatură mai scăzută decât plăcile de porțelan, făcându-le mai puțin dense, mai moi și mai poroase. Lutul folosit în compoziția să este, de asemenea, mai puțin rafinat, ceea ce îl face o opțiune mai accesibilă dar totuși foarte bună în ceea ce privește calitatea. Mulți proprietari optează pentru instalarea plăcilor ceramice drept pardoseală, în special în climatul cald, pentru simplul fapt că plăcile ceramice sunt materiale reci și devin un avantaj binevenit în lunile de vară. Pentru un confort sporit pe timpul sezonului rece, plăcile ceramice sunt ideale în combinație cu încălzirea prin pardoseală. Deși plăcile ceramice sunt materiale reci, în momentul în care primesc contact cu o suprafață caldă, acestea emană căldură extrem de bine, oferind un ajutorul în plus în încălzirea uniformă a suprafeței.

Plăcile ceramice sunt, în general, ușor de întreținut și sunt disponibile în multe stiluri diferite. De asemenea, este cunoscut faptul că este mult mai ieftin decât porțelanul, ceea ce îl face o opțiune prietenoasă cu bugetul pentru majoritatea proprietarilor de case. Plăcile ceramice pot fi dificil de curățat, însă, cu puțină perseverență cu siguranță veți fi exterm de mulțumiți. De asemenea, mulți ar putea critica faptul că placire ceramice sunt grele și că presiunea asupra podelelor sau pretilor ar putea fi mare, însă, lucrurile nu sunt deloc așa.

Dacă vă numărați printre aceia care doresc să înceapă un set de renovări pentru propriile locuințe, trebuie să știți că cei de la Gudart.ro vă pot furniza materialele perfecte și la un rapot calitate preț excelent, găsind la numai un simplu click distanță, o gamă extrem de variată de faianță și gresie Italia, perfectă indiferent de gusturile pe care le aveți.

De departe cel mai mare avantaj al unor plăcile ceramice precum sunt gresia și faianță, constă în faptul că este un material de perete ușor de întreținut pentru interiorul locuințelor cât și în scop comercial. În plus, unele articole sunt potrivite și pentru pardoseli rezidențiale și comerciale ușoare.

Alegând produsele și serviciile echipei Gudart.ro, vă puteți bucura de o selecție curată de materiale cu culori, texturi și detalii artizanale extrem de variate.

Gudart.ro oferă multiple soluții pentru cei care doresc să-și schimbe look-ul locuinței, nu numai în ceea ce privește gresia și faianță, ci aici puteți găsi și parchet sau chiar tapet. Astfel, principalele categorii de produse disponibile pe magazinul online Gudart.ro, sunt următoarele:

Gresie și faianță

• Parchet din lemn

• Tapet

Practic, tot ceea ce aveți nevoie pentru a da un aer nou locuințe dumneavoastră în ceea ce privește podelele sau pereții.

Pe piață există o mulțime de astfel de produse și magazine care le comercializează, însă, acest lucru nu înseamnă că peste tot sunt disponibile produse de calitate. Tot ce trebuie să faceți este să studiați cu atenție piață și să alegeți vânzătorul potrivit pentru dumneavoastră, un vânzător serios și de încredere precum este Gudart.ro. Fiecare persoană în parte își dorește că în momentul în care se apucă de renovat, să găsească materiale care să merite cu adevărat investiția, materiale care sunt disponibile la un preț corect în raport cu calitatea oferită. Gudart.ro dorește să îi ajute pe cei care vor să investească cu cap în propria locuință, astfel încât satisfacția și gradul de confort să fie exact cele dorite.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close